fbpx
Loading...
Termene si Conditii 2018-06-25T10:36:09+00:00

Termene si Conditii

SOLUTIONS DEVELOPERS
Privacy Policy

Accesul la acest website de internet (denumit in continuare Website) precum si utilizarea sa sunt guvernate de termenii si conditiile de mai jos, precum si de orice alte legi si reglementari aplicabile. Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice mod a acestui Website agreati termenii si conditiile specificate.

Drepturi de proprietate intelectuala

Drepturile de autor asupra acestui Website apartin Time Factory EU si se afla sub protectia legilor romane si internationale in materie. Toate drepturile rezervate.

“Fabrica de Timp” si toate simbolurile si sloganele aferente sunt marci ale Time Factory EU. Folosirea in orice fel a acestor marci este permisa numai cu autorizarea prealabila a Time Factory EU.

Documentele, imaginile si informatiile din proprietatea Time Factory EU incluzand, dar fara a se limita la design, elementele distinctive ale Website-ului, continutul descrierilor sau biografiilor, comunicatele de presa si studiile de caz, impreuna cu orice elemente grafice asociate sunt denumite colectiv “Materiale Time Factory EU”. Orice folosire a Materialelor Time Factory EU incluzand, dar fara a se limita la reproducere sau distributie, copiere, download / descarcare de fisiere in orice retea, intranet sau Internet, este strict interzisa fara permisiunea scrisa a Time Factory EU.

Acest website poate contine, din cand in cand, documente, imagini, informatii sau alte materiale care nu sunt proprietatea Time Factory EU, cum ar fi fotografii, clip art, sau numele, logo – uri si alte marci ale unor terti (incluzand clienti prezenti sau trecuti si personalul Time Factory EU), care sunt proprietatea respectivelor parti. Toate aceste materiale sunt denumite colectiv “Materiale Non-Time Factory EU”. Materialele Non- Time Factory EU pot include, din cand in cand, articole, date, informatii, imagini, artwork, grafica, muzica, elemente audio sau alte materiale publicate in ziare, reviste sau alte tipuri de media si pot, de asemenea, include numele sau marcile respectivelor canale de media. Orice folosire a Materialelor Non- Time Factory EU este strict interzisa fara permisiunea scrisa prealabila a respectivilor terti proprietari.

Acest Website, in intreg sau in parte, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, vizitat sau exploatat in orice fel in scop comercial fara acordul expres scris al Time Factory EU.

Disclaimer

Orice utilizator care viziteaza acest Website o face pe propriul sau risc. Materialele si informatiile continute in acest Website sunt furnizate in scop de informare generala.

Time Factory EU nu garanteaza in nici un fel (a) acuratetea sau caracterul complet al informatiei sau al materialelor cuprinse in acest Website (incluzand erori faptice, tipografice si tehnice); (b) disponibilitatea spre folosire a oricaror marci, creatii sau materiale aflate sub protectia drepturilor de proprietate intelectuala si apartinand unor terti; (c) prezenta sau absenta oricaror virusi pe care terte parti ii pot atasa acestui Website fara cunostinta sau acordul Time Factory EU; (d) orice software care poate fi descarcat, copiat sau folosit in orice fel pe acest Website; sau (e) utilitatea continutului acestui Website, in intreg sau in parte.

Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice mod a acestui Website agreati sa nu faceti responsabile Time Factory EU si nici tertele parti implicate in crearea, producerea sau livrarea acestui Website, sau ale caror materiale apar in acest Website, pentru consecintele actiunilor pe care le veti intreprinde pe baza informatiilor continute in acest Website.

Linkuri

Acest Website poate contine link-uri catre alte site-uri de web, care nu sunt operate sau controlate de Time Factory EU. Time Factory EU nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul, functionalitatea si / sau politicile acelor site-uri si nici pentru orice pagube rezultate din sau in legatura cu aceste link-uri.

De asemenea, existenta link-ului catre un site nu este si nu trebuie considerata drept o aprobare sau recomandare de catre Time Factory EU a proprietarului acelui site si nici o recomandare sau aprobare a Time Factory EU din partea proprietarului acelui site.

Este interzisa folosirea framing-ului sau a oricaror alte tehnici pentru a include un logo, o marca sau orice informatie proprie Time Factory EU (incluzand imagini, text, forma sau design-ul paginilor etc.) fara acordul expres in scris al Time Factory EU. Orice astfel de acord, permisiune sau licenta va fi retras / a automat in cazul folosirii neautorizate.

Time Factory EU acorda dreptul ne-exclusiv, limitat si revocabil de a crea un link catre pagina principala (homepage) a acestui Website, atata timp cat pe site-ul care creaza acest link nu se fac mentiuni false, care induc in eroare, sau ofensatoare despre Time Factory EU, afiliatii sai sau produsele si serviciile sale. In nici un caz nu se pot folosi logo-ul Time Factory EU sau alte marci sau elemente grafice Time Factory EU ca parte a acelui link fara acordul expres in scris al Time Factory EU.

Materiale nesolicitate

Va rugam sa luati in considerare ca este o politica a Time Factory EU sa nu accepte si sa nu ia in considerare materiale nesolicitate, fie ele creative, de productie sau de orice alta natura. Time Factory EU va considera orice materiale nesolicitate primite prin intermediul acestui Website, incluzand propuneri, idei, concepte, schite sau creatii finale ca fiind neconfidentiale si libere de orice restrictie, pentru a fi folosite gratuit si fara plata vreunei compensatii.

Software

Orice software care este disponibil pentru descarcare (download) copiere sau utilizare prin prezentul Website este proprietatea persoanei sau companiei care l-a creat. Descarcarea, copierea sau utilizarea acestui software este subiectul termenilor si conditiilor din contractul de licentiere aferent.

Cookies

Cand vizitati Website-ul anumite informatii pot fi depozitate pe computerul Dvs. in forma unui cookie. Cookies sunt fisiere text transferate pe hard-disk-ul sau browser-ul unui vizitator pentru a mari functionalitatea sau pentru a masura traficul. Nu folosim cookies pentru a colecta informatii personale. Pentru a evita cookies, puteti configura browser-ul Dvs. pentru a nu le accepta. In acest fel, anumite functionalitati ale website-ului se vor pierde.

Time Factory EU isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile si politicile in orice moment fara a anunta in prealabil.

Daca aveti orice intrebari sau nelamuriri cu privire la termenii si conditiile prezente, drepturile de proprietate intelectuala sau politicile de confidentialitate, va rugam contactati-ne la contact@fabrica-de-timp.ro

Confidentialitate

SOLUTIONS DEVELOPERS
Privacy Policy

Accesul privilegiat al Time Factory EU la informatiile clientului implica asigurarea integrala asupra confidentialitatii informatiilor la care are acces.

Informatiile obtinute in cursul activitatilor derulate de angajatii, colaboratorii sau consultantii nostri nu pot fi dezvaluite unei terte parti fara consintamantul scris al clientului. Atunci cand legea prevede ca informatiile sa fie dezvaluite unei terte parti, clientul este informat despre informatiile furnizate conform prevederilor legale.

Time Factory EU se obliga sa pastreze confidentialitatea asupra tuturor informatiilor primite, la toate nivelele (evaluare, luare a deciziei) prin:

  • semnarea si insusirea Codului Deontologic, care prevede in mod expres cerinte privind asigurarea confidentialitatii
  • proceduri administrative privind sanctiunile in cazul nerespectarii confidentialitatii;

Time Factory EU are responsabilitatea asigurarii ca pe intreaga durata a prestarii serviciilor catre terti sa se asigure respectarea angajamentului deontologic si va aplica prompt masurile care se impun in cazul constatarii incalcarii acestuia.

Protectia datelor cu caracter personal reprezinta un domeniu nou pentru spatiul legislativ din Romania. Continutul sau priveste, intr-o forma generica, dreptul persoanei fizice de a-i fi aparate acele caracteristici care conduc la identificarea sa si obligatia corelativa a statului de a adopta masuri adecvate pentru a asigura o protectie eficienta.

In acest scop a luat fiinta si in Romania o autoritate centrala abilitata cu astfel de atributii de control, Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Recent infiintata, prin Legea nr. 102/2005. Autoritatea isi exercita competenta stabilita in principal de Legea nr. 677/2001 in conditii de independenta fata de orice autoritate publica sau entitate de drept privat.

Prin Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date a fost transpus acquis-ul reprezentat de Directiva 95/46/EC, care reglementeaza cadrul juridic general al protectiei datelor personale la nivelul Uniunii Europene.

Atributiile Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sunt specifice oricarei institutii de control, putand investiga prelucrarile de date cu caracter personal care cad sub incidenta Legii nr. 677/2001 si aplica sanctiuni, in cazul in care constata incalcarea dispozitiilor legale de catre operatorii de date cu caracter personal, in urma sesizarilor din oficiu sau pe baza unor plangeri depuse de persoanele lezate in drepturile lor.

Pentru ca aplicarea corecta a unui act normativ nou presupune o cunoastere corespunzatoare a prevederilor sale, consideram ca prin intermediul informatiilor furnizate prin intermediul site-ului atat operatorii de date cu caracter personal, cat si persoanele fizice ale caror date personale sunt prelucrate, vor avea ocazia de a aprofunda si intelege care sunt obligatiile si respectiv, drepturile reglementate.

Daca aveti orice intrebari sau nelamuriri cu privire la termenii si conditiile prezente, drepturile de proprietate intelectuala sau politicile de confidentialitate, va rugam contactati-ne la contact@fabrica-de-timp.ro

Privacy Policy

Let’s Work Together

TELL ME MORE ABOUT YOUR PROJECT

To talk about a project or brief, an open position, or to simply get in touch, please enter your details below.

[recaptcha theme:dark]

About My Work

Phasellus non ante ac dui sagittis volutpat. Curabitur a quam nisl. Nam est elit, congue et quam id, laoreet consequat erat. Aenean porta placerat efficitur. Vestibulum et dictum massa, ac finibus turpis.